HTML

Agyaljunk

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

Linkblog

Archívum

Polgármester bikacsökkel

2008.10.26. 21:16 donki

Polgármester bikacsökkel: tiltakozik a falu egy része

A rendőrség még anyagot gyűjt a különös ügyben
(Dunántúli Napló) 2008. szeptember. 22.

Szemely polgármestere bikacsökkel sújtott le a falu internetes portáljának szerkesztőjére. A településen aláírásgyűjtésbe kezdtek a helyiek, hogy tiltakozzanak a verés ellen.

Mint arról korábban hírt adtunk, a település polgármestere bikacsökkel verte meg Komor Lászlót, a község internetes honlapjának szerkesztőjét. Kovács Pál polgármester akkor lapunkat arról tájékoztatta, hogy a szerkesztő több mint öt-hat éve mérhetetlenül sértegeti, lejáratja, ezért elpüfölte.

A Horvát Kisebbségi Önkormányzat köszönetet mondott a polgármesternek, majd egy országos lapban a megyei horvát önkormányzat elnöke is nyilatkozott: „üdvözli, hogy végre valaki felébresztette a szunnyadó erőt.”
A veréssel azonban nem mindenki ért egyet, így aláírásgyűjtést kezdeményeztek. Az aláírásgyűjtő ív szövegében többek között ez áll:

„Mi, Szemely és Szentkútpuszta törvénytisztelő választópolgárai elítéljük az erőszakot, a megfélemlítést, és a kirekesztést.” Véleményük szerint több képviselő is bebizonyította az eset kapcsán, hogy alkalmatlanok az állampolgári jogok demokratikus képviseletére, ezért megvonják tőlük a bizalmat.
Felhívják a képviselő-testület tagjait, „hogy ha még maradt bennük némi tisztesség és erkölcsi tartás, a kialakult helyzetért vállalják a felelősséget, és a testület haladéktalanul oszlassa fel magát”. Az aláírásgyűjtés folyamatban van, de eddig több mint százan írták alá, a választópolgárok egyharmada.

Az ügyet jelenleg a Komlói Rendőrkapitányság vizsgálja, de még csak az
adatgyűjtésnél tartanak.

 

Ennyi a hír, de vajon mire mennek az aláírásgyűjtéssel a jóérzésű emberek, ha velük szemben egy önkormis maffia áll. Akiknek ha az érdekük úgy kívánja, a törvénytelenségek mellett még belefér az erőszak alkalmazása is.

Arra persze kiváncsi lennék, hogy a Demokratikus Charta kitalálója, vajon hogy értékelné a köztudottan szoci kötődésű marhahajcsárjának "demokratikus" ámokfutását.
Szerencsére budimpestig nem hallatszik a bikacsök csattogása. A főfalusi botrányokban legalább tudják kik azok, akik ellen felvonulhat a yard, hogy kétbalkezes statkóként asszisztáljon a nagyfalu átalakításához.
De, mi a fenét kezdjenek egy déli, szoci bunkó néhányszáz falusi ember életét megkeserítő ténykedésével. A határozott fellépés talán nem fér bele az országimázsba?

Akkor, vajon hogyan várhatják el ott fönt, hogy ott lent az egyszerű nép átérzi a nagyok gondját-baját, és bízva az igazságszolgáltatásban, és a magasztos célban, örömmel húzza tovább az igát.

Ebben a hatalmas Állatfarmban tudjuk, "mindenki egyenlő, de vannak egyenlőbbek is".

Szólj hozzá!

Címkék: bunkó bikacsök szemely kiskirály

A bejegyzés trackback címe:

https://agyaljunk.blog.hu/api/trackback/id/tr23733316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása